diyana
ارسالها: | 5 |
عضویت: | 27 /11 /1394 |
تشکر شده: | 2 |
|
نکات مهم در مصرف گوجه سبز
* زیادهروی در مصرف آنممکن است که سبب دل درد و نفخ شود. * خواص گوجه سبز نرسیدهبه علت داشتن اسیدهای مختلف بیشتر از میوههای رسیده است و در عوض نفخ آن هم بیشتر است. مصرف گوجهسبز آلوده سبب بروز مسمومیتهای گوارشی میشود. * همچنین مصرف زیاد آنحالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندانهای مصرف کننده ایجاد مینماید. اسید بنزوئیک، ترکیبی استکه خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.
|
|
سه شنبه 27 بهمن 1394 - 21:20 |
|